Beeld © ANP

Galapremière Netflix-serie Narcos afgeblazen om hevige bosbranden

15 november 2018 06:41

Netflix heeft besloten het rodeloperevenement rond het nieuwe seizoen van Narcos te schrappen. De streamingservice vond het niet gepast een galapremière te houden te midden van de bosbranden die Californië momenteel teisteren.

"Gezien de tragische en uit de hand lopende bosbranden in Los Angeles, blazen we de rode loper voor de première van Narcos: Mexico vanavond af"

"Gezien de tragische en uit de hand lopende bosbranden in Los Angeles, blazen we de rode loper voor de première van Narcos: Mexico vanavond af", liet het bedrijf weten. "We bedanken iedereen voor het begrip en vragen jullie steun voor een van de vele organisaties die gedupeerden helpen." Aan de verklaring voegde de streamingservice linkjes naar instanties als het Rode Kruis toe.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Tonke Dragt vond eigen verhaal Netflix-serie niet goed

Het was de derde keer deze week dat Netflix een galapremière afzegde vanwege de Woolsey Fire die in de omgeving van Los Angeles woedt. Eerder gingen de feestelijke opening van films Bird Box en de Coenbroers' nieuwste The Ballad Of Buster Scruggs niet door. De geplande screenings van de films en de serie gingen wel gewoon door.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!