Aaron Carter Beeld © ANP

Aaron Carter: 'Ik ben de originele Bieber'

21 november 2018 05:39

Voormalig kindster Aaron Carter vindt dat hij wel wat eer had mogen krijgen voor alles wat hij voor jongere zangers als Justin Bieber heeft gedaan. De I Love Candy-zanger klaagde op Twitter dat hij de weg heeft vrijgemaakt voor Justin Bieber, maar daar nooit een bedankje voor heeft gekregen.

"Ik heb het moeilijker gehad maar ben er altijd weer bovenop gekomen"

Het broertje van Backstreet Boy Nick reageerde op een tweet van iemand die het succes van Aaron vergeleek met dat van Justin. "Luister man, ik kan hier zitten en daar niets op zeggen", aldus de zanger tegen de afzender, "maar ik zat al in de business voordat hij was geboren. Ik heb het moeilijker gehad maar ben er altijd weer bovenop gekomen. Nee, ik ben niet Justin Bieber, ik ben Aaron Carter."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Aaron Carter wil toch geen relatie met een man

Aaron mocht op zijn tiende zingen in het voorprogramma van de Backstreet Boys, en kreeg uiteindelijk een platencontract. Hij bracht album Aarons Party uit en scoorde een bescheiden hit met I Love Candy. De laatste jaren is de inmiddels 30-jarige vooral in het nieuws vanwege een aantal arrestaties en problemen met mentale aandoeningen en verslavingen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Aaron Carter komt na 15 jaar nieuw album

Het lijkt echter een stuk beter te gaan met de zanger, die onlangs een nieuwe plaat uitbracht. Hij liet dinsdag ook op Twitter weten dat hij heel gelukkig is met zijn nieuwe vriendin Lina. "Het gaat mentaal, fysiek en emotioneel fantastisch met me. Ik heb eindelijk mijn eerste huis gekocht, ik ga mijn vriendin binnenkort een huwelijksaanzoek doen en we verwachten misschien wel meer..." Bronnen van E! bevestigen dat Aaron daarmee aangeeft dat Lina zwanger is van het eerste kind van het stel.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!