Carly Wijs gaat op zoek naar een man

23 augustus 2016 23:11

Carly Wijs (49) gaat op zoek naar een man. "Ik moet er werk van maken. Ik ga het doen'', zei de Divorce-actrice dinsdagavond in Linda's Zomerweek, de talkshow waarin ze met Simon Keizer te gast was.

Carly is een alleenstaande moeder met een zoon, Godfried, van tien jaar. Ze wonen in Brussel. ''Ik kom wel leuke mannen tegen, al zijn ze vaak getrouwd. Maar ik vind een relatie lastig te combineren. Ik heb wel relaties gehad en zo'n man komt dan mijn wereld binnen die ik heb met mijn zoon en dat gooit vrij veel overhoop. Ik merk dat ik dat niet trek. Hij moet dus wel heel leuk zijn'', legde Carly aan Linda de Mol uit.

''Eigenlijk val ik altijd op geest, altijd. Het mag een lelijkerd zijn'', vervolgde Wijs. ''Ik moet er wel echt werk van maken, want mijn zoon gaat straks de pubertijd in en gaat zich vast uren opsluiten in zijn kamer. Hij is niet lang kind meer. Ik ga dus een andere fase in en ik denk dat ik heel eenzaam ga worden als ik dan geen vriend heb."

Carly vertelt dat ze flirtende mannen afschrikt door zich intellectueel voor te doen. ''Ik heb iets ergs, al vanaf mijn achttiende. Ik zie bij vriendinnen dat er constant jongens op ze afkomen. Zelf schrik ik ze af door meteen te willen beginnen over de positie van vrouwen in Midden-Amerika."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!