Demi Lovato Beeld © ANP

Verslaafde Demi Lovato volledig gefocust op herstel

22 november 2018 02:23

Volgens de laatste berichten gaat het goed met Demi Lovato. De zangeres verbleef tot begin november in een afkickkliniek en vertoont zich nu weer mondjesmaat in het openbaar. Zo werd ze gespot met ontwerper Henri Alexander Levy tijdens een etentje, maar is er van een romance absoluut geen sprake, zo meldt E! News.

"Demi sport veel met een personal trainer, eet goed en heeft een heel andere mindset dan een paar maanden geleden"

"Ze wil zich nu omringen met mensen die haar de juiste energie geven en Henri is zo'n type. Ze brengen veel tijd met elkaar door maar het laatste waar Demi nu mee bezig is, is daten. Ze is compleet gefocust op haar herstel en gezondheid. Henri helpt daar daarbij en is haar 'nuchtere' vriend," aldus een insider. Demi was een van de eerste celebs die kleding van Henri droeg , waardoor de twee bevriend zijn geraakt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Demi Lovato haalt uit op social media

"Demi sport veel met een personal trainer, eet goed en heeft een heel andere mindset dan een paar maanden geleden. Ze houdt zich aan de regels die haar zijn opgelegd door specialisten. Ook spendeert ze veel tijd met haar familie, ze is voornamelijk bij haar moeder. Gedurende de week is ze nog altijd veel in de kliniek, om ervoor te zorgen dat ze nuchter blijft."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!