Beeld © ANP

Alberto Stegeman wint 240.000 met pokertoernooi

01 december 2018 10:00

Onderzoeksjournalist Alberto Stegeman heeft Nederlands' grootste pokertoernooi Master Classics of Poker Main Event gewonnen. In de nacht van vrijdag op zaterdag triomfeerde hij met 240.183 euro op de eerste plek. Hij liet daarbij hij de Duitser Kilian Kramer op de tweede plek en Nederlander Teun Mulder op de derde plek achter zich.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Alberto Stegeman gehoord als verdachte vanwege nepbom

"Dit is nou een jongensdroom, het is onwerkelijk", zegt Stegeman na afloop van het toernooi voor de camera van PokerCityNL. Maar, vervolgde Stegeman, "je moet wel geluk hebben natuurlijk". Daarop sprak zijn interviewer hem vurig tegen. "Nu doe je jezelf tekort want we hebben wel een paar hele sexy bluffs gezien."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

SBS6 zet Alberto Stegeman terug op zondag

Stegeman is bekend van zijn tv-programma Undercover Nederland en noemt zichzelf een fanaat op pokergebied. "Poker heeft natuurlijk ook een naam van 'het is gokken' en er zijn natuurlijk heel veel mensen die er onderdoor gaan. Maar het is ook echt een een sport en het is iets wat mensen met heel veel plezier kunnen beleven. Wees er voorzichtig mee, maar dit kan er ook gebeuren", zei hij verwijzend naar zijn hoofdprijs van ruim twee ton.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Het OM onderzoekt nieuwste stunt Alberto Stegeman

Kilian Kramer veroverde met 160.432 euro de tweede plek en Teun Mulder mag met een derde plaats en een ton naar huis.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!