Robert Jensen Beeld © ANP

Robert Jensen opent aanval op Youp van 't Hek

05 december 2018 18:02

Robert Jensen heeft woensdag hard uitgehaald naar cabaretier Youp van ‘t Hek. Youp had vorige week in een column Jensen, zijn broer Frank Dane en hun kersttradities beschimpt. Frank Dane had hierover verteld in een interview in de Volkskrant.

“Ik vind het een smerige man”

“Het feit dat ik weet dat die bolle Robert Jensen hand in hand met zijn familie om de kerstboom loopt te hupsen, maakt me zo intens gelukkig”, aldus Youp. Dit viel in verkeerde aarde bij de talkshowpresentator.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Jan de Hoop: steekje los bij Robert Jensen

“Ik vind het een smerige man”, foetert hij in zijn nieuwe podcast over Youp van ‘t Hek. “Op alle vlakken waarop je een mens smerig kan vinden. Smerig qua uiterlijk, qua hoe hij als mens in de samenleving staat, constant dat wijzende vingertje, dat iedereen alles fout doet. Het is gewoon een smerige acteur en dat soort mensen vind ik zo oninteressant.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Eindelijk: 'Enfant terrible' Robert Jensen krijgt weer eigen show

Robert Jensen stelt dat op de computer van Youp “hele smerige dingen” staan. “Wat gaat er in dat hoofd om als je dat schrijft. Ik denk dat je bestialiteit ziet, ik denk het echt. Dit klopt niet. Een 65-jarige man schrijft niet zo’n stukje out of the blue. Misschien moet ik me er wat meer in verdiepen.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!