Joe Jonas Beeld © ANP

Joe Jonas had blackout tijdens bruiloft Nick

06 december 2018 21:03

Joe Jonas was een van de getuigen van zijn broer Nick tijdens diens bruiloft met Priyanka Chopra. Die taak nam de zanger zo serieus dat hij een blackout kreeg tijdens een toast.

"Ik had even een blackout omdat ik werd overweldigd door emoties"

"Ik had even een blackout omdat ik werd overweldigd door emoties", legt Joe uit in de Today show van NBC. "Dit is niet alleen mijn broer, maar ook mijn beste vriend en om hem te zien trouwen met zijn droomvrouw... Er waren een heleboel tranen afgelopen weekend en een heleboel glimlachen. Gelukkig heb ik het op papier, dat is het belangrijkste. Het was een speciale week."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Joe Jonas en Sophie Turner verzegelen liefde met coupletattoo

Joe was een van de twaalf getuigen van zijn broer. "Ik had een heleboel verantwoordelijkheden. Maar ik was vooral aan het uitvogelen waar ik moest zijn op verschillende tijdstippen." Tijdens de bruiloft was er ook een danswedstrijd tussen de familie van Nick en de familie van Priyanka. Volgens Joe heeft de familie van Priyanka duidelijk gewonnen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Joe Jonas en Sophie Turner vieren verloving

De DNCE-ster, die zelf is verloofd met actrice Sophie Turner, heeft naar eigen zeggen ook een paar dingen opgeschreven voor zijn eigen huwelijksceremonie, maar de dag draaide vooral om zijn broer en zijn bruid. "Het was fantastisch om Nick en Priyanka te zien trouwen. Dit was overduidelijk een van de mooiste bruiloften die ik ooit heb gezien en het was een droom om er onderdeel van te zijn."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!