Beeld © ANP

Robert ten Brink noemt AYNIL film 'hilarisch'

08 december 2018 09:48

"Een hilarisch gegeven, een kerstfilm over een tv-programma", zegt All You Need Is Love-presentator Robert ten Brink over de nieuwe film over zijn programma. In een interview met Vrouw vertelt Ten Brink dat hij het grappig vindt dat mensen in de AYNIL-film benaderd worden om mee te doen aan het programma. "Dat is zeker niet zo," zegt de presentator.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fedja van Huêt heeft respect voor Robert ten Brink

"Ik zie het al: 'wilt u meedoen? Oké, dan kloppen we zo bij u aan en moet u wel verrast doen, hoor." Naast grappig zegt Ten Brink in het interview het ook "gevaarlijk" te vinden. "Want misschien denken mensen dat het echt zo gaat".

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Einde All You Need Is Love-film verrassing voor acteurs

Robert ten Brink zit midden in de opnamen van het 27e seizoen van All You Need Is Love. Na al die jaren zegt hij het nog steeds leuk te vinden omdat het programma met hem "meegroeit". Het hoogtepunt van de tv-show is de jaarlijkse kerstspecial op 24 december die menigeen tot tranen roert. Maar de presentator huilt zelf nooit echt, vertelt hij. "Want dan wordt het een zooitje." Wel zegt hij weleens een brok in zijn keel te hebben, "net als de cameraploeg".

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hoofdrol voor Fedja van Huêt

Zelf zegt Ten Brink niet zo romantisch te zijn naar zijn vrouw Roos. "Een bloemetje meenemen doe ik niet, maar ik heb haar wel volgehangen met juwelen."

De grootste lessen die hij zelf heeft geleerd met zes vrouwen in huis is "dat je ze altijd gelijk moet geven. Probeer het niet eens, je verliest het altijd , zeker als ze met z'n allen zijn". Hij vervolgt "Vrouwen willen aanbeden worden, aandacht krijgen. Dat kan niet altijd en dat blijft de eeuwige strijd tussen mannen en vrouwen. Daarom is het belangrijk dat je elkaar in een relatie een beetje ruimte geeft."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!