Victor Mids te gast in shows van Freek Vonk

12 december 2018 13:17

AMSTERDAM - Illusionist Victor Mids van Mindf*ck is te gast in de liveshows die Freek Vonk in de kerstvakantie geeft in AFAS live in Amsterdam. Dit maakte Freek Vonk woensdag bekend. Hij kondigde eveneens een negende show in de reeks aan.

“Ik ken Victor al een lange tijd en ik vind het zo fascinerend wat hij doet. En je zou het niet verwachten maar er zijn bepaalde overeenkomsten tussen zijn vakgebied en de dierenwetenschap", zegt Freek Vonk over zijn speciale gast.

Victor Mids kijkt ernaar uit om met Freek het podium te delen: "Ik hoop de bezoekers van de shows te kunnen verwonderen met mijn illusie die alles met dieren te maken heeft. Het mooiste vind ik de onbevangenheid van het jonge publiek dat nog niet geplaagd is door de wetten van de wetenschap.”

In de show In het hol van de leeuw vertelt Freek over zijn avonturen die hij het afgelopen jaar tijdens zijn reizen heeft beleefd, zoals het zwemmen met de grootste vis op onze planeet; de walvishaai. En de reis naar Noorwegen om orka’s te filmen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!