Kim Kötter is kritiek op haar uiterlijk zat

16 december 2018 18:46

Kim Kötter heeft op Instagram uitgehaald naar de mensen die het nodig vinden op steeds kritiek te leveren op haar uiterlijk. De 36-jarige voormalige Miss Universe-deelneemster noemt "dergelijke commentaren ongehoord".

"Dat zeg je toch ook niet tegen je buurvrouw?"

Kim somde een aantal uitspraken op die zij vaak te horen krijgt. "Je bent op tv veel dikker, je lijkt jonger in het echt, je bent veel kleiner in het echt, eet je wel goed?, je sport zeker iedere dag?, ik begrijp niet dat jij ooit miss bent geweest, ik vind je helemaal niet zo mooi, ga eens rechtop zitten want daar word je veel knapper van, en je bent eigenlijk heel aardig."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Top-dj David Guetta maakt hit met Jaap Reesema

"Dat zeg je toch ook niet tegen je buurvrouw?", aldus de vrouw van zanger Jaap Reesema. Ze zegt dat ze niet naar complimenten aan het vissen is, maar dat ze duidelijk wil maken dat ze ook maar een mens is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

De kindjes van Kim Kötter en Jaap Reesema zijn om op te eten

In een andere post reageert ze op mensen die haar te dun vinden. "Ik ben zo geboren. Ik heb me er lang genoeg voor geschaamd. Verstop altijd mijn benen. Ik werd vaak botje genoemd en was onzeker als de pest. Ik eet als een paard en sport voor geen meter. Het is wat het is."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!