ANP

Nadia Moussaid hoeft nog geen talkshow

22 december 2018 10:47

Nadia Moussaid wil voorlopig nog geen dagelijkse talkshow. De presentatrice verving afgelopen zomer collega Eva Jinek gedurende haar zwangerschapsverlof en daar houdt ze het voor nu even bij.

"Ik vind zelf televisie maken gewoon nog te leuk", legt Nadia uit in Volkskrant Magazine. "Daarom ben ik ook naar Brandpunt+ gegaan: ik wil reportages maken, de wereld in. Een dagelijkse talkshow komt nu te vroeg."

Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

Laat op één start met 679.000 kijkers

De 34-jarige presentatrice zegt dat er gesprekken zijn geweest voor een programma op het DWDD-tijdslot. "Er is gepolst, ja... Maar dat wil ik nu dus nog niet. Want ik weet wat zo'n talkshow me op zou leveren, in meerdere opzichten, maar ik weet nu óók wat het me zou gaan kosten. En dat heb ik er nu nog niet voor over."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer over Nadia Moussaid:

Nadia Moussaid neemt het stokje over van Eva Jinek

Vijf weken Laat op één presenteren viel Nadia namelijk zwaar. Ook vond ze het vreemd om ineens zo in de spotlights te staan. Daar had ze zich op verkeken, aldus Nadia. "Dat de Privé ineens voor je deur staat. En de impact van zo'n dagelijkse show. Op televisie zag je een Nadia die heel energiek was, maar thuis lag ze vaak uitgeput op de bank."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook nog dit:

Nadia Moussaid gaat talkshow op NFF doen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!