Hotelslofjes Justin Bieber binnen een dag uitverkocht

27 december 2018 01:40

Justin Bieber en zijn witte hotelslofjes werden de afgelopen maanden vrijwel altijd samen gezien. Of hij nou hartje New York aan het shoppen was of ging lunchen in Los Angeles, Justin verkoos de slippers boven elk paar van zijn dure designer sneakers. Dat heeft de zanger kennelijk op het idee gebracht om een eigen lijn uit te brengen. En met succes, want de witte slofjes met smiley van The House of Drew zijn binnen een dag uitverkocht.

Via Instagram promootte Justin zijn Drew slofjes en ook vrouwlief Hailey deed mee aan de PR. Zij postte eveneens een kiekje waarop te zien is dat ze de slippers draagt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Smelt! Justin Bieber introduceert nieuwe pup aan de wereld

Op de site House of Drew werden de slofjes verkocht voor het bescheiden bedrag van 4,50 Euro. "Goedkope hotelsloffen, superzacht met een iconisch smiley gezichtje erop. Perfect voor Drew huisgasten en alle anderen die hun voeten in iets comfortabels willen steken aan het einde van de dag," luidt de verkooptekst. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Justin Bieber haalt uit naar Aaron Carter

Wie hoopte nog een paar te bemachtigen heeft pech, want de voorraad is er binnen no-time doorheen gegaan. Het is niet bekend hoeveel paar Justin exact heeft verkocht.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!