Beeld © ANP

Wie is de mol? kijkcijferkanon van de zaterdagavond

6 januari 2019 08:11

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Wie is de mol? heeft zaterdagavond ruim 2,9 miljoen kijkers getrokken. Het is het negentiende seizoen van het spelprogramma van AVROTROS, dat met het flinke kijkersaantal onder meer Hollands Got Talent en Frans Bauer in China verslaat.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe beelden Wie is de Mol? 2019

Voor het eerst in zeven seizoenen heeft Wie is de mol? een nieuwe presentator: Rik van de Westelaken. De oud-journaallezer wist in seizoen vijftien zelf mol Margriet van der Linden te ontmaskeren en won daarmee die reeks. Van de Westelaken is als presentator de opvolger van Art Rooijakkers. Vorig jaar keken bijna 2,7 miljoen mensen naar de eerste aflevering van Wie is de mol? Ruim 3,2 miljoen zagen live de ontknoping, waarin Ruben Hein erin slaagde Jan Versteegh als mol te ontmaskeren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

It's official: dit zijn de kandidaten van Wie is de Mol? 2019

In het negentiende seizoen zijn Evelien de Bruijn, Rick Paul van Mulligen, Sinan Can, Merel Westrik, Niels 'Nielson' Littooij, Robèrt van Beckhoven, Sarah Chronis, Jamie Trenité, Evi Hanssen en Nikkie de Jager de deelnemers. Ze spelen het spel in Colombia.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wie is de mol gaat dit jaar naar Colombia

In de top drie van de Stichting KijkOnderzoek voor zaterdag staan ook het NOS Journaal van 20 uur (2,3 miljoen kijkers) en Holland’s Got Talent (1,4 miljoen kijkers). Het nieuwe reisprogramma van Frans Bauer, Frans Bauer in China, volgt op nummer vier (1,3 miljoen kijkers).

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!