Beeld © ANP

Kendall Jenner heeft 'groot nieuws'

07 januari 2019 02:08

Kendall Jenner heeft getekend als het nieuwe gezicht van een gezichtsverzorgingsmerk. Het model maakte in een commercial die tijdens de Golden Globes werd uitgezonden bekend dat de deal rondkwam na haar ervaring op de rode loper van de awardshow vorig jaar.

In het spotje vertelt Kendall dat ze zich vorig jaar ondanks haar acne goed voelde toen ze naar de Globes ging, maar later enorm schrok van het negatieve commentaar op haar huid op social media. "Maar ik herinner me dat ik toen een paar tweets kreeg, en later veel meer, van mensen die trots op me waren. Dat was wel erg cool."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kendall en Kylie zetten bloemetjes buiten met Drake

Kendall deelde vorig jaar de bijval die ze ontving, waarbij ze haar volgers liet weten: "Laat die shit je niet tegenhouden." Toch vertelt ze in de commercial bijna alle middeltjes te hebben geprobeerd, omdat ze wel van haar acne af wilde komen.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Kendall Jenner geniet van dagje uit in de Efteling

Verschillende leden van de familie Kardashian/Jenner hadden de afgelopen dagen aangekondigd dat Kendall met groot nieuws zou komen. Online werd enigszins schamper gereageerd op het feit dat het slechts een nieuwe sponsordeal betrof.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!