Beeld © ANP

Ochtendkiekje Erland was geen statement

10 januari 2019 19:35

Erland Galjaard heeft geen statement willen maken met het mooie plaatje van Nigtevecht dat hij donderdagochtend plaatste. Dat vertelde goede vriend Ronald Molendijk vandaag in RTL Boulevard.

"De foto is geen statement, dat heeft hij samen met Wendy gemaakt"
Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Huwelijksproblemen Wendy van Dijk en Erland Galjaard

"Erland kennende loopt hij met zijn hondje langs het water en post hij wat hij ziet", zei Ronald, de andere helft van het dj-duo Soulvation, tijdens de show. "De foto is geen statement, dat heeft hij samen met Wendy gemaakt."

Erland en Wendy maakten dinsdag bekend dat hun huwelijk in zwaar weer verkeert. De twee proberen een scheiding te voorkomen, maar Erland zou nog maar weinig in de echtelijke woning in Nigtevecht zijn. De foto die hij donderdagochtend deelde van de zonsopkomst in het dorp aan de Vecht werd door velen geïnterpreteerd als bewijs dat Erland weer thuis sliep. De twee lieten dinsdag echter weten "dat Erland ook nog steeds in Nigtevecht woont, maar gezien de situatie af en toe in zijn kantoor annex studio in Amsterdam logeert omdat hij daar ook werkt".

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Erland Galjaard slaapt weer thuis bij Wendy

Volgens Ronald, die Erland "heel vaak" spreekt, gaat het goed met de voormalige RTL-baas. De dj en producer heeft veel respect voor Wendy en Erland. "Ze zijn bezig om te kijken of ze verder kunnen. Ik denk dat heel veel huwelijken daarnaar kunnen kijken en een voorbeeld aan hen kunnen nemen. Niet meteen zeggen dat het klaar is."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!