Halfbroer Meghan Markle aangehouden voor rijden onder invloed

11 januari 2019 21:38

Meghans halfbroer Thomas Markle jr. is vrijdag aangehouden wegens rijden onder invloed. Markle werd om 01.33 uur (lokale tijd) van de weg geplukt in de Amerikaanse staat Oregon, meldt TMZ.

Thomas' rijgedrag viel op, waarna de politie hem aanhield voor een alcoholtest. Daaruit bleek "overduidelijk" dat Markle met een slok op achter het stuur zat. Meghans halfbroer, met wie de hertogin geen contact meer heeft, werd door de agenten naar een speciaal onderkomen voor mensen onder invloed gebracht. Zijn auto is in beslag genomen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zwangere Meghan Markle nog hard aan het werk

Thomas was in mei niet aanwezig bij de bruiloft van Meghan en prins Harry. Sterker nog, hij waarschuwde de prins voor zijn halfzus. "Het is nog niet te laat. Meghan Markle is overduidelijk niet de juiste vrouw voor je", schreef de 52-jarige Markle in een brief naar de Britse royal.

Thomas heeft zelf ook trouwplannen. Hij wil in maart zijn jawoord geven aan verloofde Darlene Blount en hoopt dat ook Meghan en Harry op het feest komen. Thomas vertelde eerder dat hij zijn bruiloft ziet als de ideale gelegenheid om de kou binnen de familie uit de lucht te halen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!