Lady Gaga woest op Trump en Pence

21 januari 2019 05:29

Lady Gaga heeft geen goed woord over voor de Amerikaanse president Donald Trump en zijn vice-president Mike Pence. De zangeres pauzeerde tijdens haar show in Las Vegas om de tijdelijke 'shutdown' van de regering te adresseren, op een manier zoals alleen Gaga dat kan. Dit meldt Billboard.

"Dus kijk jij maar eens even goed in de spiegel, meneer Pence"

"Als de f*cking president van de Verenigde Staten onze regering in godsnaam weer aan het werk zou kunnen zetten...er zijn mensen die per maand moeten leven van hun loon en zij hebben hun geld hard nodig," aldus de zangeres.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Lady Gaga neemt afscheid van geliefd paard

Daarna haalde ze nog eens fel uit naar Mike Pence. "Mike Pence denkt dat het acceptabel is dat zijn vrouw gaat werken op een school waar LBGTQ mensen geweerd worden: nou, nee dus. Jij zei dat we niet mochten discrimineren naar het christendom. Jij bent het slechtste voorbeeld van waar een christen voor staat. Ik ben zelf een christen vrouw en wat ik weet van ons geloof, is dat iedereen welkom is en we niet veroordelen. Dus kijk jij maar eens even goed in de spiegel, meneer Pence, en dan zul je jezelf wel tegenkomen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!