Beeld © ANP

Groeten van MAX deze zomer omgedoopt tot MAX Vakantieman

07 februari 2019 19:17

Het televisieprogramma Groeten van MAX wordt komende zomer omgedoopt tot MAX Vakantieman. Het consumentenprogramma wordt gepresenteerd door Sybrand Niessen, vertelt MAX-baas Jan Slagter aan De Telegraaf.

"We zijn echt pas net begonnen met de ontwikkeling”

De titel van het zomerse reisprogramma is een knipoog naar het consumentenprogramma van de in 2017 overleden Frits Bom. Hij presenteerde in de jaren negentig zeven jaar lang het populaire vakantieprogramma op RTL 4, altijd live en op primetime. "Vakantieman, gezellig hé?" werd onder toeristen een gevleugelde uitspraak in reportages, die voor het programma werden gemaakt in zonnige oorden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Vakantieman' Frits Bom (73) overleden

Groeten van MAX is sinds 2008 op televisie en komt op voor consumenten die hun vakantie zagen mislukken. Het zomerprogramma krijgt een opfrisbeurt. "We zijn echt pas net begonnen met de ontwikkeling”, zegt Jan Slagter.

Het afstoffen van bekende tv-titels uit het omroeparchief is een trend in Hilversum. Eerder deze week maakte RTL 4 bekend dat het programma Weekend Miljonairs na elf jaar terugkeert op de zender, opnieuw met Robert ten Brink als presentator. Ook Dancing With The Stars keert terug op televisie.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Robert ten Brink is terug met Bankgiro Miljonairs

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!