Monique hoopt op aanzoek van André Hazes

3 april 2019 07:26

Als het aan Monique Westenberg ligt, dan gaat haar vriend André Hazes snel op zijn knieën. "Ik verwacht toch dat hij iets origineels gaat doen, dit jaar nog", zegt de blondine woensdag in De Telegraaf.

Haar antwoord heeft de 41-jarige Monique in ieder geval al klaar. "Ja, ik zou volmondig ja zeggen. Vorig jaar niet, maar er is intussen zoveel ten goede veranderd." Ook denken de twee, die bijna vijf jaar samen zijn en samen een zoontje hebben, aan gezinsuitbreiding. "We spreken ook weer over een tweede kindje. Maar eerst gaan we nog even rust vinden in ons huis en bij elkaar."

Vorig jaar ging het koppel nog tijdelijk uit elkaar. Monique was hier "helemaal kapot" van. "Maar ik wou me er niet bij neerleggen." Tijdens een eerder geboekte vakantie in Mexico bloeide de liefde weer helemaal op. "We zaten 24 uur per dag op elkaars lip, dat was voor mij de bevestiging dat het goed was. Toen besloten we om eindelijk dat grotere huis te kopen waar we zo'n behoefte aan hebben."

Het stel weet nu goed wat ze aan elkaar hebben. "Hij is iemand die gemakkelijk meegaat in de euforie. Ik ben zijn anker en trek hem altijd terug op de grond, maar voor mij is dat af en toe best wel pittig", zegt Monique over de 25-jarige André. Het leeftijdsverschil heeft daarom zo zijn voordelen. "Was ik tien jaar jonger, dan had ik dit niet aangekund en was ik gek geworden."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!