Adele blikt terug op veelbewogen jaar

06 mei 2019 04:25

Adele was zondag jarig en sloot daarmee een moeilijk jaar af. "Dit is 31. Goddank want 30 was een behoorlijke beproeving", aldus de zangeres, die onlangs haar scheiding aankondigde, op Instagram.

“Goddank want 30 was een behoorlijke beproeving"

De Britse zegt uit te kijken naar het komende jaar. "31 gaat een groot jaar worden en ik ga het allemaal aan mezelf besteden", schrijft Adele. "Voor het eerst in tien jaar ben ik er klaar voor de wereld om me heen te voelen en eens op te kijken. Wees aardig voor jezelf iedereen, we zijn maar mensen. Doe het rustig aan, leg je telefoon eens weg en pak elke kans om hardop te lachen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Adele haalt uit naar haar ex-man

De zangeres hintte ook op nieuwe muziek in haar post. "Het gaat erom echt van jezelf te houden, en ik realiseer me pas net dat dat meer dan genoeg is. Ik ga uiteindelijk ook wel van jullie houden, jullie bruten", grapt ze met een lachende emoji. "30 wordt een drum-'n-bass-album om jullie te pesten."

Adele heeft de gewoonte haar album naar haar leeftijd te noemen. Het is dus goed mogelijk dat ze na platen 19, 21 en 25 het afgelopen jaar een album met de titel 30 heeft opgenomen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

‘Nieuw album Adele staat in het teken van scheiding’

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!