Harry Styles op hakken op rode loper Met Gala

07 mei 2019 02:39

De dresscode van het beroemde Met Gala in New York was maandag Camp, en daar gaven de sterren verschillende invullingen aan.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Lady Gaga draagt vier outfits naar Met Gala

Harry Styles droeg hakken en een doorschijnende blouse afgemaakt met kant naar het gala, een jaarlijks benefiet ten bate van het Costume Institute dat in het museum huist. Katy Perry kwam verkleed als kroonluchter op de rode loper en de Olsen-tweeling kwam in bijna dezelfde jurk, alhoewel Mary-Kate daar een gele jurk onderaan had gedaan om zich toch iets te onderscheiden van zus Ashley.

Jared Leto verscheen op de rode loper die was uitgerold voor het Metropolitan Museum of Art met een replica van zijn eigen hoofd. Daarbij droeg hij een rode jurk van Gucci, die hij had opgeleukt met een flinke ketting.

Pose-acteur Billy Porter, die bij de Oscars veel lof kreeg voor zijn jurksmoking, werd gestyled als Egyptische zonnegod door zes mannen binnengedragen, waarna zijn outfit ook nog voorzien bleek van vleugels. Even voor hem had Lady Gaga haar entree gemaakt, waarbij ze zich op de rode loper drie keer verkleedde.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Fan laat Harry Styles op haar gezicht tatoeëren

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!