Beeld © YouTube-kanaal Eurovision Song Contest

Nederland stijgt bij de bookmakers na eerste repetitie

07 mei 2019 14:45

De internationale pers heeft dinsdagmiddag een eerste glimp van Duncan Laurence' songfestivaloptreden gezien. Tijdens de eerste repetitie zat de zanger gedurende zijn hele lied achter een piano en hield hij het klein.

"Met wit licht en een blauwe gloed blijft het nummer simpel en puur, gericht op de muzikaliteit"

De sfeer leek op de sfeer uit Duncans videoclip met overwegend blauwe en paarse lichten. Van speciale effecten was nog geen sprake. Boven Duncan hangt een grote witte bal, maar waar die voor dient werd nog niet duidelijk. Eerder deze week werd gespeculeerd over laserlichten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Duncan kruipt achter de piano tijdens optreden songfestival

Bij de pers werd Duncans uitvoering in ieder geval gewaardeerd. Hij kon rekenen op een applaus van de al aanwezige journalisten. In totaal zong Duncan zijn nummer Arcade dinsdag drie keer in zijn geheel. Ook onze deskundige Aran Bade is positief. "Het optreden van Nederland maakt indruk door de subtiele aanpak op het podium", aldus Aran. "Met wit licht en een blauwe gloed blijft het nummer simpel en puur, gericht op de muzikaliteit."

Ook de bookmakers zijn onder de indruk. Zo stijgt Nederland bij de bookmakers na de eerste beelden van de eerste repetitie en heeft 'onze' Duncan nu een winkans van 29%!

Eerder dinsdag werd al bekend dat Duncan een outfit van modeontwerper Sjaak Hullekes draagt. Zijn jasje is gemaakt van meer dan honderd jaar oude Franse linnen lakens die blauw zijn geverfd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Duncan maakt zich zorgen om kont Jensen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!