Beeld © ANP

George Clooney neemt het op voor Meghan

08 mei 2019 16:48

George Clooney heeft het wederom opgenomen voor Meghan. De acteur, wiens vrouw Amal een goede vriendin is van de hertogin, roept de media op om "wat liever voor haar te zijn" nu ze maandag is bevallen van een zoon. Dat zei Clooney tegen het Amerikaanse persbureau Associated Press.

"Het lijkt erop dat de geschiedenis zich herhaalt"

Volgens de 57-jarige acteur zal de media-aandacht voor de hertogin van Sussex alleen maar toenemen nu zij en Harry ouders zijn. Hoewel Clooney zegt dat dat erbij hoort als je lid bent van een koninklijke familie, vindt hij dat het een "zeer donkere kant opgaat" wanneer de media ook andere familieleden interviewen. Volgens de acteur is de pers doorgeslagen en mag het allemaal wel wat minder. "Ze is een jonge vrouw die net een baby heeft gehad."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

George Clooneys hotelboycot doet sultan Brunei zwichten

Clooney, die zijn verjaardag deelt met Baby Sussex, nam het al eerder op voor Meghan. Zo verdedigde hij de hertogin die volgens hem niet correct wordt afgeschilderd in de media. Ook vergeleek de acteur de extreme belangstelling voor Meghan met die voor prinses Diana. "Van de hertogin van Sussex wordt al net zo'n vijandsbeeld geschapen als van Diana destijds. Ze wordt overal achtervolgd, het lijkt erop dat de geschiedenis zich herhaalt. En we weten hoe het met Diana is afgelopen", zei hij destijds.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!