Beeld © Sjors Massar

Alkan en Melissa verleggen grenzen in GTST Magazine

21 mei 2019 12:01

Fans van Goede Tijden, Slechte Tijden hoeven niet bang te zijn dat ze tijdens de zomervakantie iets van hun favoriete soap missen. Ook dit jaar komt de langstlopende soap van Nederland met een heus magazine. Alkan Çöklü (Amir in de soap) en Melissa Drost (Sjors) zijn dit jaar de hoofdredacteuren.

"Alkan en ik vinden het ontzettend leuk dat we bezig zijn om een heel mooi GTST Magazine te maken"

Na Everon Jackson Hooi (2017) en Dilan Yurdakul (2018) nemen Alkan en Melissa het stokje van hoofdredacteur nu over. Alkan en Melissa waren een tijdje een setje voor én achter de camera's van GTST. Inmiddels zijn ze in het echte leven uit elkaar, maar samenwerken blijkt dus geen probleem te zijn voor de twee ex-geliefden. “Alkan en ik vinden het ontzettend leuk dat we bezig zijn om een heel mooi GTST Magazine te maken. Samen met de rest van de cast zijn we de afgelopen periode op zoek gegaan naar hun ultieme uitdaging en dat levert verrassende verhalen op, want deze uitdagingen worden zo goed als werkelijkheid", aldus Melissa.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

GTST-actrice Dilan Yurdakul hield relatie geheim

Alkan voegt daaraan toe: “Daarnaast zullen we de komende periode door middel van vlogs op de social media kanalen van GTST alvast een voorproefje geven van al het werk dat komt kijken bij het maken van het magazine."

Het thema van het GTST Magazine dit jaar is ‘grenzen verleggen’. Daarbij staan onder andere de volgende vragen centraal: wie heeft er altijd al in GTST willen spelen, had anders graag profvoetballer willen worden of willen racen op het circuit?

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

GTST-acteur Guido Spek gaat het theater in

Het GTST Magazine ligt vanaf donderdag 4 juli in de winkel en is vanaf nu te bestellen via www.gtst.nl. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om het magazine als bewaarexemplaar in boekvorm te bestellen, met veel exclusief materiaal.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!