Andy van der Meijde vaste sidekick in VTBL

22 mei 2019 08:17

Andy van der Meijde wordt na de zomer de vaste sidekick van Humberto Tan in de voetbaltalkshow VTBL. De voormalige profvoetballer schuift in het tweede seizoen van het RTL 7-programma aan naast Theo Janssen, die ook in de eerste editie de vaste gast is.

"Ik kijk uit naar zijn anekdotes"

Theo verheugt zich erop om Van der Meijde in het programma te zien. "Ik kijk uit naar zijn anekdotes", zegt hij woensdag in De Telegraaf. "Andy heeft bij fantastische clubs gespeeld, met hele grote namen. Daar kan hij vast mooi over vertellen. Natuurlijk: hij is grappig en neemt geen blad voor de mond. Maar ik wil ook de andere kant van hem zien. Zo zou ik graag de serieuze verhalen willen horen over waarom sommige dingen bij hem net niet gelukt zijn."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Andy van der Meijde gebeten door zijn liefje Melisa

Volgens Andy hebben de twee "gewoon een klik". Voordat hij na de zomer aanschuift, moet hij zich nog wel even voorbereiden. "Theo weet waar hij het over heeft, hij heeft zoveel kennis van de voetbalwereld. Om daarbij een beetje in de buurt te komen, moet ik heel veel wedstrijden gaan bekijken, zodat ook ik meer info kan toevoegen."

Het eerste seizoen van VTBL ging in januari van start. Naar de eerste twee afleveringen keken gemiddeld 275.000 mensen, daarna zakte het aantal kijkers gestaag.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Andy van der Meijde met Melisa over hun theatershow 'Andy & Melisa Live on tour'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!