Beeld © Youtube Taylor Swift

Grote namen in nieuwe videoclip Taylor Swift

17 juni 2019 15:10

In de nieuwe videoclip van Taylor Swift heeft een aantal grote namen een kleine rol. Zo zien we Katy Perry, met wie Taylor onlangs de strijdbijl begroef, in de clip.

Taylor zei eerder nog dat de geruchten dat haar voormalige rivale te zien is in You Need to Calm Down niet kloppen, maar toen de video maandag verscheen, bleek dat Katy wel degelijk is te zien. In het nieuwe lied spreekt Taylor Swift zich uit tegen homofobie.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Katy Perry en Taylor Swift begraven de strijdbijl

Op het eind van de clip barst er een voedselgevecht los. De zangeressen, verkleed als hamburger en bakje friet, geven elkaar vervolgens een knuffel. Naast Katy hebben ook RuPaul, Ellen DeGeneres, Ciara en Ryan Reynolds een rol. In de single, die vrijdag verscheen, spreekt Taylor zich uit tegen homofobie. Daarnaast nemen verschillende dragqueens ook de rol van bekende zangeressen aan. Zo worden onder anderen Adele, Nicki Minaj en Madonna gepersifleerd.

Onlangs legden Katy en Taylor hun jarenlange ruzie bij. De dames ruzieden over gestolen dansers en hun gedeelde ex John Mayer.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Taylor Swift heeft spijt van onbezonnen acties uit haar jeugd

Zie de nieuwe clip van Taylor Swift hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!