Gwyneth Paltrow breekt hart van Tom Holland

28 juni 2019 20:10

Tom Holland baalt er behoorlijk van dat Gwyneth Paltrow zich niks meer kan herinneren van hun samenwerking voor Spider-Man: Homecoming. "Het breekt tot op de dag van vandaag mijn hart", bekende de 23-jarige acteur vrijdag tegen de website PopSugar.

Paltrow zat onlangs in de Jon Favreau's Chef Show en kreeg een scène te zien uit de Spider-Manfilm uit 2017, waarin ze samen met Holland te zien is. Maar de 46-jarige actrice wist er niets meer van. "Ik bedoel, ik heb een keer met Gwyneth gewerkt, en dat herinnert ze zich niet meer", grapte Holland, die Spider-Man voor het eerst speelde in 2016 in de Marvel-film Captain America: Civil War. "Het breekt nog altijd mijn hart."

Het was overigens niet de eerste keer dan Paltrow de naam van Holland niet weet. Het gebeurde ook al eens tijdens de opnames van Avengers: Endgame. "Zij had haar blauwe pak aan en ik droeg mijn Spider-Manpak. Ze kwam naar me toe om een foto met mij en Robert Downey Jr. te maken", memoreert Tom. "En toen ze het postte stond erbij: 'Robert Downey Jr., ik en die jongen'. Ik was slechts 'die jongen'. Het was schattig. Echt schattig."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!