Ex Ivana Trump haalt uit naar haar gezin

05 juli 2019 03:33

De ex van Ivana Trump, Rossano Rubicondi, heeft zich woedend uitgelaten over de 'first family', door de kinderen van Ivana die zij met de Amerikaanse president Donald Trump heeft, 'walgelijk' en 'idioot' te noemen. Dat schrijft Page Six.

“Het gaat hen alleen maar om geld”

Ivana Trump was met Rossano Rubicondi getrouwd in 2008, scheidde van hem in 2009, kwam kort daarna weer bij hem terug en dumpte hem uiteindelijk vorige week, omdat hun lange-afstandsrelatie niet meer functioneerde.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boek Ivana Trump houdt gemoederen bezig

De 24 jaar jongere Rossano liet weten dat hij veel respect had voor Ivana als zakenvrouw, maar dat het met haar kinderen niet zo boterde. "Ze gedroegen zich onbeschoft tegenover mij", zei hij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robert De Niro vindt Donald Trump een nep-gangster

"Het kan me niet schelen wie je vader of je moeder is, zo praat je niet tegen mij", zei de getergde Italiaan. "Het gaat hen alleen maar om geld, ze hebben geen hart, het is gewoon vuilnis.".

Hij voegde eraan toe dat Don Jr. een idioot is en een zak en dat Page Six dat in hoofdletters moest opschrijven. Om te besluiten met de analyse dat Ivana's kinderen "walgelijk" zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Donald Trump showt nieuwe coupe

"We hebben het over kinderen die vreselijk dom zijn, behalve Ivanka". "Een schande voor het menselijk ras".

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!