Miley Cyrus wilde niet samenwerken met Mark Ronson

09 juli 2019 10:20

Hoewel Mark Ronson een van de succesvolste muziekproducers ter wereld is, stond Miley Cyrus niet direct te springen om met hem de studio in te duiken. De Brit moest jaren geduld hebben voordat het lukte, vertelt hij in gesprek met The Daily Telegraph.

"Ik heb haar vier jaar lang gestalkt"

Het duurde even, maar dan heb je ook wat. Dat moet Mark Ronson hebben gedacht. "Ik heb haar vier jaar lang gestalkt op haar telefoon", aldus Mark, die echter geen antwoord kreeg van de zangeres. Toen hij ontdekte dat Miley fan is van Tame Impala bedacht hij een andere strategie. "Ik wist dat ze Tame Impala leuk vond en toen frontman Kevin Parker langskwam om samen te werken, gebruikte ik Kevin als lokaas. Ik stuurde haar een berichtje met de tekst: 'Hey, ik ben hier met Kevin Parker, misschien vind je het leuk om langs te komen.'"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miley Cyrus op de spirituele toer

Ook daar was Miley kennelijk niet van onder de indruk. Pas toen Mark haar een sample van Nothing Breaks Like a Heart stuurde, was de 26-jarige zangeres om. Eind vorig jaar scoorden de twee er een wereldwijde hit mee. Vorige week traden Mark en Miley samen op tijdens Glastonbury.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!