Ben Affleck en Matt Damon na lange tijd weer samen in film

23 juli 2019 04:57

Vrienden Ben Affleck en Matt Damon werken weer samen aan een film. De twee nemen niet alleen de hoofdrollen in The Last Duel op zich, maar schrijven ook het script.

De twee acteurs kennen elkaar al van kinds af aan. Ze schreven als jonge twintigers het scenario voor Good Will Hunting. Die film kwam uiteindelijk in 1997 uit en leverde hen de Oscar voor beste script op. Matt en Ben waren beide ook te zien in de film, net als Robin Williams, die een Academy Award won voor zijn rol als therapeut. De jeugdvrienden speelden na Good Will Hunting opnieuw samen in onder meer Dogma en Jersey Girl. Ze zijn later dit jaar te zien in de reboot van Jay and Silent Bob.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chris Hemsworth werpt pijl op hoofd Matt Damon

The Last Duel wordt een 'wraakthriller' gebaseerd op het gelijknamige boek van Eric Jager over een Franse ridder in de veertiende eeuw die zijn huurbaas ervan beschuldigt zijn vrouw te hebben verkracht. De twee voormalig beste vrienden moeten het daarom tegen elkaar opnemen in een duel. De film wordt geregisseerd door Ridley Scott, die in 2015 met Matt de film The Martian maakte.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!