ANP Beeld © ANP

Emotionele Selma Blair herstellende van zware behandeling

31 juli 2019 13:34

Selma Blair heeft veel last van de zware behandelingen die ze onlangs kreeg tegen de chronische zenuwziekte MS. Op Instagram plaatste ze woensdag een emotioneel bericht.

"Mijn immuunsysteem is de komende drie maanden verzwakt. Dus geen kusjes alsjeblieft"

"Slapeloosheid. Ik voel mij net een wakkere baby. Bang en in staat om te huilen. Ik wil mijn moeder. Echt. Ik ga een bad nemen. En huilen. Het begin is moeilijk. Dat moet ik onthouden", schrijft de 47-jarige actrice bij een foto waarop ze in bad zit.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Selma Blair verlaat ziekenhuis met kaal hoofd

Blair kreeg in augustus de diagnose multiple sclerose. Sindsdien heeft ze meerdere behandelingen gehad waardoor onder meer haar haar uitviel en ze veel last heeft van misselijkheid. Vorige week liet ze haar volgers weten dat ze het ziekenhuis mocht verlaten. "Vandaag is een grootse dag. Ik ben ontslagen uit de zorg van een ongelooflijk team van zusters, techneuten en een visionaire arts die net zo veel in mijn genezing gelooft als ikzelf. Dit was een heel proces. En dat zal het blijven. Mijn immuunsysteem is de komende drie maanden verzwakt. Dus geen kusjes alsjeblieft", schreef ze toen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Zieke Selma Blair dankbaar op rode loper Oscars

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!