John Mayer Beeld © ANP

Straatverbod voor man die John Mayer met dood bedreigde

15 augustus 2019 10:22

John Mayer heeft voorlopig weer even rust. De 39-jarige man die hem met de dood bedreigde heeft namelijk een straatverbod gekregen.

"Ik heb menig Jood het ziekenhuis in geholpen"

Sinds maart dit jaar terroriseerde Ryan Jeremy Knight de zanger en zijn team, zo staat opgetekend in juridische documenten in handen van E! News. Volgens Mayer begon Knight hem in eerste instantie lastig te vallen en te stalken, maar de situatie escaleerde toen Knight ook via sociale media gewelddadige bedreigingen uitte.

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

John Mayer ontkent romance met Kourtney Kardashian

"Ik heb menig Jood het ziekenhuis in geholpen", zou Knight gezegd hebben tegen Mayer, verwijzend naar diens joodse achtergrond en naar seriemoordenaar Ted Bundy en John Lennons moordenaar Mark David Chapman. Eind juni kwam Mayer tijdens een optreden in North Carolina oog in oog te staan met zijn stalker. Knight dook tijdens zijn show op, maar werd door de beveiliging in zijn kraag gegrepen.

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

John Mayer komt naar Nederland

De doodsbedreigingen gingen John, die momenteel op wereldtournee is, niet in de koude kleren zitten. Hij zegt te lijden onder "aanzienlijke emotionele druk."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!