Jane Fonda reageert op overlijden broer

17 augustus 2019 18:32

Verschillende beroemdheden hebben gereageerd op het overlijden van de Amerikaanse acteur Peter Fonda. Onder hen ook Jane Fonda, de zus van Peter en zelf ook een bekend actrice. Peter Fonda, die vooral beroemd werd door zijn rol in Easy Rider uit 1969, overleed vrijdag op 79-jarige leeftijd aan de gevolgen van longkanker.

"Ik ben zeer bedroefd", zegt de 81-jarige Jane Fonda tegen Variety. "Hij was mijn lieve kleine broertje, de prater in onze familie." Jane, naast actrice ook activist en schrijfster, vertelt dat ze de laatste dagen nog "fijne momenten" met haar broer heeft beleefd. "Hij stapte met een lach uit het leven." De vader van Jane en Peter, Henry Fonda, was eveneens een beroemd acteur.

Peter Fonda overleed vrijdag in zijn huis in Los Angeles, omringd door zijn familie. Ook andere beroemdheden hebben op het heengaan van de acteur gereageerd. Acteur en filmmaker Rob Reiner schreef dat "zijn hart uitgaat" naar Jane Fonda. Peter Fonda omschreef hij als "een revolutionair filmmaker in een revolutionaire tijd".

Acteur Joseph Gordon-Levitt plaatste een foto van Peter Fonda op Twitter, met de tekst "ICOON" erbij. Actrice Mia Farrow noemt Fonda "een prachtig mens". Presentator Larry King omschrijft de acteur als een "grootse persoonlijkheid, een geweldige acteur en een goede vriend".

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!