Beeld © ANP

Hier zie je als eerste de beelden van de nieuwe Penoza-film

04 september 2019 13:17

De eerste beelden en de trailer van de langverwachte Penoza-film zullen in première gaan op vrijdagmiddag 13 september. In een zaal van Pathé Arena wordt de speciale viewing bijgewoond door hoofdrolspelers Monic Hendrickx (52) en Raymond Thiry (59); zij zullen naderhand ook een Q&A met de zaal doen.

Bij deze speciale trailer-première kunnen 150 fans van de hitserie aanwezig zijn. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf woensdagmiddag aanmelden via de social media-kanalen van distributeur Dutch FilmWorks en bioscoopexploitant Pathé. Onder de mensen die zich hebben opgegeven zullen de 150 tickets worden verloot. De aanwezigen krijgen ook een goodiebag met exclusieve Penoza-spullen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Penoza-acteur Eric Corton blikt terug op drie jaar alcoholvrij

De film, die eind november in de bioscopen te zien zal zijn, volgt na vijf succesvolle seizoenen Penoza. Over het verhaal van de film is nog niet veel bekend, al is wel naar buiten gebracht dat drugskoningin Carmen van Walraven (Monic Hendrickx) nog leeft. Dit was na het slot van seizoen 5 onduidelijk.

De opnames van de Penoza-film vonden plaats in Canada en Nederland. Een groot aantal vaste acteurs uit de serie keert terug in de film. Alle leden van het gezin Van Walraven zullen in de film te zien zijn, net als de vaste handlangers Luther (Raymond Thiry) en Berry (Loek Peters) en rechercheur Jim Leeflang (Hajo Bruins).

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Eindelijk! Hier zijn de eerste beelden van Penoza de film

De film wordt geschreven en geregisseerd door Diederik van Rooijen, die ook grotendeels verantwoordelijk was voor de serie.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!