Fans ontvangen comeback Madonna met open armen

18 september 2019 14:11

Madonna (61) heeft haar langverwachte nieuwe wereldtournee Madame X dinsdag afgetrapt in New York. In het Howard Gilman Opera House in Brooklyn waren zo'n tweeduizend fans getuige van haar comeback.

"Dit was het beste wat ik ooit heb gezien."

Beelden van het concert zijn er niet. Madonna had vooraf een telefoonverbod aangekondigd omdat ze wil dat fans de show echt beleven in plaats van door een schermpje. De reacties waren na afloop lovend op sociale media. "Dit was het beste wat ik ooit heb gezien. Mogelijk het artistieke hoogtepunt van Madonna. Ongelooflijk", twittert een bezoeker. Een ander rept over "de show van de eeuw". "Ik heb alleen geen plaatjes om het te bewijzen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Israëlische omroep wil geld terug voor Madonna's songfestival-act

"Bedankt dat jullie er waren. Ik ben zo blij dat we eindelijk publiek hebben", schrijft Madonna zelf op sociale media. Tijdens haar set bracht ze een mix van oud en nieuw materiaal. Ze stond ook stil bij 50 jaar Gay Pride en ze brak een lans voor strengere wapenwetgeving in Amerika.

De positieve reacties komen na de kritiek op Madonna's optreden tijdens het Eurovisiesongfestival in mei, wat geen doorslaand succes was. Volgens kijkers zong ze behoorlijk vals en bewerkte haar team na afloop het geluid bij de beelden die de zangeres online deelde.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mobieltjes niet welkom bij nieuwe tournee Madonna

Tot half oktober geeft Madonna nog eens zestien concerten in het New Yorkse theater. Daarna doet ze theaters in onder meer Chicago, San Francisco, Las Vegas en Los Angeles aan. In januari maakt Madonna de oversteek naar Europa waar ze eveneens een serie intieme theaterconcerten geeft in Lissabon, Londen en Parijs. De rest van de wereld wordt voorlopig overgeslagen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!