Beeld © William Rutten

Dance Dance Dance opende nieuwe wereld voor Danny de Munk

22 september 2019 10:09

Veel podiumervaring had Danny de Munk (49) al, maar toen hij de dansschoenen aantrok voor een nieuw seizoen Dance Dance Dance ging pas echt een wereld voor hem open. "Het is alsof je een olifant leert vliegen, zo voel ik mij in dansland", aldus de zanger voor de camera van het ANP.

"Wij zijn yin en yang. Bo is echt een danseres en ik ben een soort acrobaat"

"Het is mooi als iedereen heel goed kan dansen in zo’n programma, maar er moeten ook een paar clowns in zitten. Nou ik kan je vertellen: daar ben ik er een van", aldus Danny die duidelijk de verwachtingen voorafgaand aan de opnames van de uitzendingen tempert. "Maar dat is juist ook wel weer mooi. Daar zit de uitdaging in."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Danny de Munk laaiend aangekomen op vakantiebestemming

Danny stapt de dansarena in met zijn dochter Bo, die een dansopleiding heeft afgerond en haar vader naar een hoger niveau probeert te tillen. "Wij zijn yin en yang. Bo is echt een danseres en ik ben een soort acrobaat."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dan Karaty weg bij Dance Dance Dance

Ook acteur Géza Weisz, die een koppel vormt met Sharon Doorson, schaart zichzelf onder de ‘miskleunen’. "Ik vind het hartstikke leuk om te doen maar als ik niet met Sharon in een team had gezeten had ik er voor het eerst in de geschiedenis van Dance Dance Dance al uit gelegen in de eerste aflevering", grapt hij.

"Ik was al wel fit, ik voetbal heel veel. Dat was niet het probleem. Het was meer al het andere", legt Géza uit. "Mijn lichaam spreekt nog niet de taal van het dansen, van nature dan." Toch gaan er langzaam maar zeker al wat deuren open op dansgebied, nu de eerste pasjes erin zitten. "Ik merk het nu al als ik in de club sta. Ik zit lekkerder in mijn vel."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Danny de Munk met dochter in Dance Dance Dance

Het eerste seizoen van Dance Dance Dance bij SBS6 begint op 27 september. Het programma werd eerder uitgezonden door RTL.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!