Meilandjes proosten op nominatie Gouden Televizier-Ring

26 september 2019 14:10

"Hoe vet is dit! Dit maak je maar één keer in je leven mee. We zitten gewoon bij de eerste drie!" Martien en Erica konden donderdagmiddag al vroeg proosten: hun realityprogramma Chateau Meiland is samen met Expeditie Robinson en Beste zangers genomineerd voor een Gouden Televizier-Ring.

In een reactie, te zien op het Instagram-account van SBS6, slaat de kasteelheer een hand voor zijn mond als hij zich realiseert dat tout bekend Nederland op 9 oktober bij het Gouden Televizier-Ring Gala in AFAS Live in Amsterdam zal zijn. "Dan gaan we tussen die andere mensen zitten!" Hij moet van Erica alvast zijn speech voorbereiden. "Maar we gaan eerst drinken", reageert Martien. Hij maakt zich al druk over zijn smoking. "Wat erg he? Wat moet ik aan? Hoe moeten we erheen?"

Martien bedankt ook alle kijkers voor het stemmen. "Zonder jullie hadden we hier nooit gestaan met deze envelop waarin staat dat we bij de eerste drie zitten." Chateau Meiland heeft zich ontwikkeld tot kijkcijferhit van SBS6. Op maandagavonden trekken de afleveringen regelmatig 1,2 miljoen kijkers. Daarnaast is Martien een terugkerende gast in Ranking the Stars. Op maandag 23 oktober maakt hij zijn presentatiedebuut in het nieuwe SBS6-programma Cash or Trash.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!