Beeld © ANP

Piet Paulusma is nog lang niet klaar met televisiemaken

28 september 2019 10:31

Voorlopig is Piet Paulusma (62) nog gewoon op SBS6 te zien, maar ook daarna zullen mensen nog van hem horen. Dat bezweert de weerman in een interview in De Telegraaf. Niet alleen is de weerman nog in gesprek met Omroep MAX over een terugkeer op televisie, ook heeft hij andere plannen, op andere media dan tv.

"Er staan nog wat commerciële activiteiten op het programma"

"Ik word het uithangbord van een boekingssite, waar ik reizen met het weer ga combineren en er staan nog wat commerciële activiteiten op het programma", vertelt de 62-jarige Fries, die dit kalenderjaar nog op tv te zien is met Piets Weer.

Per januari 2020 is hij weg bij SBS, waar hij al 23 jaar te zien is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Piet Paulusma wist niet dat hij 'te duur' was voor MAX

Vlak nadat bekend werd dat Piet moest vertrekken bij SBS, zei Jan Slagter dat hij de weerman graag naar MAX zou halen. Later gaf de omroepbaas aan dat de weerman te duur zou zijn - iets dat Paulusma op zijn beurt uit de media moest vernemen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dure Piet Paulusma: 'Er is nog niets definitief'

Eerder werd al bekend dat de onderhandelingen nog gaande waren. Dat is nog altijd het geval, vertelt de Fries. De weerman heeft inmiddels een op een contact met Jan Slagter. "Met hem heb ik wel een goeie klik, maar het is te vroeg om te zeggen of daar iets uit voort gaat komen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!