Kylie Jenner maakt truien na virale 'Rise and Shine'-meme

18 oktober 2019 16:22

Kylie Jenner weet erg goed hoe ze moet profiteren van situaties waarbij ze zelf betrokken is. De realityster gaat namelijk truien maken op basis van een viraal filmpje waarin ze haar dochter wakker maakt door voor haar te zingen. Dat meldt Page Six.

In het filmpje leidt Kylie het publiek rond in het kantoor van haar make-upmerk en geeft ze iedereen een blik in haar dagelijkse leven. Op een bepaald moment wil ze haar dochter Stormi wakker maken, en zingt ze zachtjes Rise and Shine terwijl ze de slaapkamer in komt lopen. Dat sloeg bij veel kijkers in als een bom en al snel was een viraal internetmoment geboren. Duizenden mensen maakten parodiefilmpjes op basis van Kylie's gezang. Zelfs Kendall, de zus van Kylie, besloot haar zus uit te lachen om het ritueeltje. Ariana Grande vroeg zich zelfs af of ze het geluidsfragmentje kon gebruiken voor een toekomstig nummer.

Maar Jenner besloot om niet alleen slachtoffer te worden van de grappen, en gaat nu dus merchandise maken op basis van het clipje van zes seconden. Fans kunnen een zwarte of witte hoody kopen via de website van Kylie.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!