Beeld © Getty Images

Kanye West eist dat Kim Kardashian zich minder sexy gaat kleden

06 november 2019 02:55

Hoewel ze wereldwijde bekendheid kreeg door het uitbrengen van een sekstape en zich graag hult in sexy niemendalletjes, is Kim Kardashian van van plan om minder opzichtige kleding te dragen als ze de leeftijd van 40 jaar heeft bereikt. En dat betekent dat de 39-jarige realityster haar laatste jaar in zou gaan met nietsverhullende outfits. Dit meldt The Real.

“Ik leer wat van hem, respecteer hem en vind het prima om af en toe wat water bij de wijn te doen”

Nadat echtgenoot Kanye West openlijk had geklaagd over de sexy pakjes van zijn vrouw, liet Kardashian weten: "Hij is mijn man, dus uiteraard wil ik hem eren. Ik heb respect voor zijn gevoelens en voor wat hij heeft moeten doorstaan in zijn leven. Maar het gaat hem vooral om de kinderen. Zij worden ouder en hij vindt het heel belangrijk dat we iets goeds uitstralen binnenshuis. Zo hebben we bijvoorbeeld alle televisies weggehaald uit de kinderkamers en mag onze oudste dochter North geen make-up meer in haar kamer hebben," aldus Kim.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian in de bres om executie te voorkomen

Kim lijkt zichzelf goed te beseffen dat ze een moeder van vier kinderen is en dat er zeker een moment zal komen waarop ze een stapje terug moet doen wat betreft kleding. "Alleen wanneer is dat moment? Dat is de vraag," zegt de realityster, die de kwaliteiten van Kanye als vader prijst.

"Hij is een enorm voorbeeld voor onze kinderen. Ik denk zelf dat er een fijn lijntje loopt tussen streng zijn voor je kids en tegelijkertijd doen waarbij je jezelf prettig voelt. Ik leer wat van hem, respecteer hem en vind het prima om af en toe wat water bij de wijn te doen." Een opvallende uitspraak, want eerder brak de selfie queen nog het internet met haar naaktfoto:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian en Kanye West breiden landgoed uit

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!