Billy Bakker wil Utopia-avontuur afronden

20 juli 2016 08:13

Billy Bakker verliet Utopia in oktober 2014 maar hoopt weer terug te mogen komen in het realityprogramma van SBS6. “Iets in mijn lichaam is geïrriteerd dat ik het eerder niet heb afgemaakt”, zegt ze woensdag in Metro.

Billy volgde in 2014 haar geliefde Ruud, die door de medebewoners uit de ideale wereld werd gestemd. Al snel kreeg ze daar spijt van. “Ik koos voor Ruud en toen bleek het niet de keuze die je voor ogen had.” De relatie met Ruud strandde en Billy nam ‘even afstand’ van Utopia.

Ruud keerde in mei terug in Utopia en ook bij Billy begon het weer te kriebelen. “Ik zag dat Ruud was teruggekeerd en ik vind dit mijn kans om Utopia af te maken. Het afmaken heb ik tenslotte niet gedaan. Het belletje begon weer te rinkelen.”

Kijkers van Utopia kunnen Billy middels een referendum terugstemmen in het programma. Mocht de blondine herenigd worden met haar ex, is het niet meteen weer koek en ei. “Wij hebben nog wel wat dingen uit te spreken. Dat vind ik ook niet meer dan normaal. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, maar het is niet mijn insteek.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!