Vier presentatrices nemen taken Toine van Peperstraten over

11 december 2019 17:58

De vier presentatoren van het tv-programma Goedemorgen Nederland gaan Toine van Peperstraten opvolgen bij het populaire NPO Radio 2-programma ‘t Wordt nu laat. Nikki Herr, Lisette Wellens, Welmoed Sijtsma en Maaike Timmerman gaan de presentatie afwisselen met Carolien Borgers, die met twee van de vier dagen per week de ‘harde kern’ blijft.

"Ik vind het ontzettend leuk en belangrijk dat Radio 2 kansen biedt aan jonge, vrouwelijke media-talenten"

Dat heeft WNL-hoofdredacteur Bert Huisjes woensdag laten weten. Toine gaat per 1 januari naar NPO Radio 1, waar hij een middagprogramma krijgt. Het drietal gaat de nachtpresentatie op de radio combineren met de uitzendingen van Goedemorgen Nederland.

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Radio 2-dj Paul Rabbering wordt vader

"Ik vind het ontzettend leuk en belangrijk dat Radio 2 kansen biedt aan jonge, vrouwelijke media-talenten", stelt Huisjes met klem. "Er zouden meer vrouwen op de radio te horen moeten zijn. Bij deze is de zender in één keer drie grote, jonge, talentvolle vrouwen rijker."

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Toine van Peperstraten nieuwe presentator 't Wordt nu Laat

In ’t Wordt nu laat wordt aan de hand van de favoriete muziek van een gast een gesprek over zijn of haar leven gevoerd. WNL maakt het programma sinds januari 2016. Van Peperstraten nam vanaf februari 2019 de helft van de presentatie voor zijn rekening.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!