Beeld © ANP

Kathy Griffin kiest voor bijzonder huwelijk

01 januari 2020 11:48

Kathy Griffin is het nieuwe jaar spectaculair begonnen. De comédienne en haar vriend Randy Bick hadden namelijk besloten een paar minuten na middernacht in het huwelijksbootje te stappen. Vlak voordat 2019 overging in 2020 maakten Kathy en Rick hun trouwplannen wereldkundig.

"De hele ceremonie duurde nog geen 14 minuten", liet Kathy woensdagochtend, Nederlandse tijd, weten via Twitter. Ook postte ze een kort filmpje, met de belofte later meer beelden te delen. "Ik denk dat ik een minuutje of zo met jullie deel voordat we in bed duiken en na acht jaar eindelijk onze relatie consumeren."

"De hele ceremonie duurde nog geen 14 minuten"
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kathy Griffin geen spijt van Trump-foto

Kathy trouwde in een speciale jurk, dezelfde die ze ruim acht jaar geleden droeg tijdens haar "eerste officiële date" met Rick. "Ik vroeg hem een van mijn jurken uit te kiezen en hij kwam met deze en liet me deze foto zien", schreef de comédienne bij een kiekje van haar en Randy in een limousine uit september 2011. "Romantiek is weer hot."

De 59-jarige Kathy leerde de achttien jaar jongere Randy kennen tijdens een wijnfestival. De twee zijn sinds 2011 samen, maar waren in 2018 kort uit elkaar. "We zijn verliefd en kunnen niet stoppen met lachen", liet Kathy na de ceremonie weten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kathy Griffin: ik kreeg doodsbedreigingen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!