Heineken neemt Matt Simons mee naar Rio

18 juli 2016 13:39

De Amerikaanse singer-songwriter Matt Simons maakt deel uit van de groep artiesten die tijdens de Olympische Spelen optreden in het Holland Heineken House in Rio de Janeiro. Het is voor het eerst dat Heineken een internationale artiest meeneemt naar de spelen.

De maandag bekendgemaakte line-up bevat nog dertien andere namen uit de Nederlandse muziekscene. Het zijn Kensington, Guus Meeuwis, Racoon, Typhoon, VanVelzen, Miss Montreal, DI-RECT en Douwe Bob die in augustus het podium betreden in Rio de Janeiro. Later op de avond komen dj's Nicky Romero, The Flexican, Lucas & Steve, Chuckie en Firebeatz in actie.

Alleen VanVelzen, DI-RECT, Guus Meeuwis en Miss Montreal traden al vaker op tijdens de Olympische Spelen. Miss Montreal: "De sfeer tussen sporters en supporters is heel bijzonder en mensen hebben zin in een feestje dus is het een eer om daar te spelen. En natuurlijk pikken we wat wedstrijden mee."

De optredens van de artiesten zijn onderdeel van een gevarieerd avondprogramma. Aansluitend op de optredens, worden de medaillewinnaars van TeamNL gehuldigd onder leiding van presentator Humberto Tan.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!