Beeld © ANP

Matthew McConaughey koppelt moeder aan vader Hugh Grant

17 januari 2020 17:45

Matthew McConaughey (50) heeft zich opgeworpen als koppelaar. De acteur heeft zijn moeder, Mary Kathlene McCabe (88), namelijk voorgesteld aan James Grant (91), de vader van Hugh Grant (59). De twee gaan binnenkort zelfs samen op date.

"Ze is vrijgezel en vitaal"

Het idee om hun ouders te koppelen, ontstond vorige maand tijdens een dubbelinterview dat de acteurs gaven. Daarin vertelde Matthew, die met Grant te zien is in de nieuwe film The Gentlemen, over zijn moeder en hun plannen voor Kerstmis. "Zou je 87-jarige moeder geïnteresseerd zijn in een vriendelijke, 91-jarige Engelsman?" vroeg Hugh toen aan hem. Daarop antwoordde de Amerikaan: "Mijn vader vertrok in 1992. Twee jaar geleden verliet haar tweede man, met wie ze negentien jaar samen was, haar. Dus ze is vrijgezel en vitaal."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jarige Matthew McConaughey maakt debuut op de gram

Het bleef niet bij een geintje, zo blijkt nu. "Zijn vader is 91, mijn moeder is 88. Dus waarom niet?", zei Matthew in Entertainment Tonight. "Het is de bedoeling dat ze elkaar volgende week ontmoeten. En waarschijnlijk zullen we ze de rest van de nacht niet meer zien", grapte hij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Matthew McConaughey mag zich professor noemen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!