Shakira viert beste verjaardag van haar leven

03 februari 2020 08:40

Shakira zal haar 43e verjaardag niet snel vergeten. Samen met Jennifer Lopez verzorgde ze de halftimeshow van de Super Bowl en dat was 'het beste verjaardagscadeau', zo twitterde ze na afloop.

De zangeres maakte direct van de gelegenheid gebruik om haar fans en haar team te bedanken. "Als latino's hebben wij de Kilimanjaro beklommen en geschiedenis geschreven. We hadden het niet zonder jullie kunnen doen", schreef Shakira. Haar laatste dankwoord ging richting Jennifer. "Bedankt voor deze avond waarop we hebben kunnen laten zien hoeveel latino's te bieden hebben!"

Ook Jennifer bedankte haar team op sociale media. "Bedankt voor de meest epische halftime die ik ooit had kunnen bedenken", aldus de zangeres, die onder anderen haar 11-jarige dochter Emme tijdens de show het podium op haalde.

Shakira en Jennifer zongen onder begeleiding van vele dansers en veel vuurwerk beiden hun grootste hits en wisselden opgeteld acht keer van outfit. De 14 minuten durende show kon na afloop op veel lof rekenen op sociale media.

Op YouTube is het een jaarlijkse traditie dat fans van over de hele wereld haar feliciteren met haar verjaardag. In bijgaande video zie je wat voor moois ze de zangeres toewensen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!