Beeld © Getty Images

'Harry en Meghan hebben etentje met Jennifer Lopez'

09 februari 2020 09:32

Prins Harry (35) en zijn echtgenote Meghan (38) vermaken zich prima in Miami. Het koppel heeft een etentje gehad met Jennifer Lopez (50) en Alex Rodriguez (44), meldt The New York Post.

"Harry en Meghan konden het erg goed vinden met Jennifer"

De hertog en hertogin van Sussex waren donderdag bij een evenement van de bank JP Morgan waar ook de zangeres en de oud-honkballer van de partij waren. Daarna vertrokken ze samen naar een restaurant. "Harry en Meghan konden het erg goed vinden met Jennifer en Alex en kletsten gezellig samen tijdens het diner. J.Lo nodigde het koppel en hun baby Archie uit om naar hun huis in Miami te komen en tijd door te brengen met hen en hun kinderen", vertelt een ingewijde.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Harry en Meghan weigeren om prijs uit te reiken tijdens Oscars

Donderdag was het eerste openbare optreden van Harry en Meghan sinds ze een stapje terug hebben gedaan binnen het Britse koningshuis. Naar verluidt kregen de twee meer dan 500.000 dollar voor hun aanwezigheid. De prins hield er ook een toespraak. Harry zou hebben gepraat over de druk van de Britse roddelpers en zijn hoop hebben uitgesproken voor meer privacy en rust nu ze ook een groot deel van hun tijd in Noord-Amerika wonen.

De Sussexes verblijven sinds een paar weken in Canada. Het koppel zou voor de zomer op zoek zijn naar een stulpje in Los Angeles.

Het vertrek van Harry en Meghan uit het Britse koningshuis maakte veel tongen los. In de video hieronder wordt besproken wat de twee nu te wachten staat, voor hun verdere leven.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!