Frank Dane blij dat zijn vlucht niet ging

10 februari 2020 07:22

Na een weekendje Londen redde Frank Dane (38) het maandag niet om op tijd in de studio van Radio 538 te komen voor de presentatie van zijn ochtendshow. Hij is achteraf alleen maar blij dat zijn vlucht was gecanceld, want hij had zoontje Ole niet graag in de storm meegenomen in een vliegtuig.

"Lekker weekendje weg.... laatste vlucht naar huis op het laatste moment geannuleerd", schreef Frank zondagavond laat op Instagram, bij een foto van zijn roze koffer. "Ben bang dat ik het morgenochtend niet red." Met als laatste toevoeging: "En ja, ik heb een roze koffer." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Frank Dane mist eerste verjaardag zoontje door Olympische Spelen

Niek van den Bruggen verving Frank maandagochtend. "Frank is helaas nog niet terug, maar held Niek to the rescue", meldt Radio 538 op sociale media. "Wat ontzettend leuk dat ik gebeld ben, een hoogtepuntje", zo opende Niek de show. Hij belde even later live met Frank, die nog altijd vastzit in Londen. "Daar was ik later wel blij mee, maar eerst dacht ik: shit!" vertelt hij. "Ze hadden me echt beloofd dat die vlucht zou gaan, het was de allerlaatste. Ik wilde de taxi instappen om naar het vliegveld te gaan en ik checkte nog één keer Google. En toen zag ik: gecanceld. Toen dacht ik: nee wat nu?! De vlucht bleef in eerste instantie steeds maar in het schema staan. Ik heb er zelfs zondagochtend nog een mailtje over gekregen. Maar nu ik ook beelden heb gezien, ben ik echt blij dat de vlucht is gecanceld. Het was namelijk ook de eerste vlucht van baby Ole, dus ik ben blij dat hem dat bespaard is gebleven.”

In RTL Boulevard vertelde Frank eerder waarom het vaderschap het allerleukste is wat hem ooit is overkomen. 

Trotse vader Frank Dane: 'Alle clichés zijn waar'

00:50

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!