Beeld © Getty Images

Echtgenoot Nicki Minaj gearresteerd

05 maart 2020 06:51

Kenneth Petty, de echtgenoot van Nicki Minaj (37), draagt een enkelband. Hij werd gearresteerd nadat duidelijk was geworden dat hij verzuimd had zich in Californië te laten registreren als zedendelinquent.

De Amerikaanse wet schrijft voor dat veroordeelde delinquenten daarvan melding moeten maken, maar dat was niet gebeurd. Kenneth is inmiddels voorgekomen en zei niet schuldig te zijn. Dit meldt TMZ

Aanklagers eisten huisarrest voor, waar zijn juridische team voor ging liggen. Uiteindelijk werd besloten dat Nicki's man een enkelband moet dragen, zich moet houden aan bepaalde tijden en geen drugs mag gebruiken. Ook diende hij zijn paspoort in te leveren en mag hij slechts reizen binnen het zuiden van Californië. Hij werd vrijgelaten nadat er een borgsom van 100.000 dollar voor hem was betaald.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicki Minaj gaat op de Spaanse toer in nieuwe track

Dat Kenneth het stempel van zedendelinquent draagt, is vanwege een zaak uit 1995, toen hij een zestienjarig meisje zou hebben geprobeerd aan te randen. Volgens Nicki stak het anders in elkaar. "Hij was vijftien, zij zestien. Ze hadden een relatie. Dus maak ervan wat je wilt maar niemand kan mijn leven overhoop gooien," liet de zangeres ruim een jaar geleden weten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Broer Nicki Minaj 25 jaar cel vanwege verkrachting stiefdochter

De zaak kwam aan het licht toen Kenneth in november werd aangehouden vanwege een verkeersovertreding, waarna de dienstdoende agent erachter kwam dat hij niet als zedendelinquent geregistreerd stond in Californië.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!