Dit is de Ierse songfestival-inzending

05 maart 2020 08:57

Zangeres Lesley Roy zal in mei de eer van Ierland verdedigen tijdens het Eurovisiesongfestival in Rotterdam. De Ierse omroep 'RTÉ' maakte donderdag bekend dat zij met het nummer 'Story Of My Life' gaat optreden.

Lesley is een singer-songwriter uit Dublin die de helft van de tijd in New York doorbrengt en de andere helft thuis in Ierland. Haar debuutalbum kwam uit in 2008 en sindsdien heeft ze samengewerkt met onder anderen Adam Lambert en Miss Montreal. Met het uitkomen voor Ierland op het songfestival is voor Lesley een levenslange droom in vervulling gegaan.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Concurrentie Jeangu Macrooy presenteert songfestivalliedje

Het nummer dat Lesley gaat zingen is een uptempo-song en gaat over het overwinnen van obstakels in het leven en het weer opkrabbelen na tegenslag. De clip van 'Story Of My Life' gaat iets later donderdagochtend in première op YouTube.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Jeangu Macrooy dolblij dat songfestivalnummer uit is

Lesley komt in de eerste halve finale op dinsdag 12 mei al in actie. Ze staat dan onder meer tegenover Australië, België en Zweden.

Het nummer van onze Jeangu kwam gisteren iets eerder dan de bedoeling was naar buiten. Eerder zei hij dit over het lied:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!